PRŮCHOVÁ, Hana a Blanka CHLÁDKOVÁ. Projektové řízení. Eventy profesionálně. Brno: Nakladatelství JAMU, 2023, 289 s. ISBN 978-80-7460-223-8.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Projektové řízení. Eventy profesionálně
Autoři PRŮCHOVÁ, Hana a Blanka CHLÁDKOVÁ.
Vydání Brno, 289 s. 2023.
Nakladatel Nakladatelství JAMU
Další údaje
Typ výsledku Učebnice
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Divadelní fakulta
ISBN 978-80-7460-223-8
Klíčová slova česky projektový management; event management; kulturní projekty
Klíčová slova anglicky project management; event management; cultural projects
Štítky DF_VaVneRIV_2023
Změnil Změnila: doc. MgA. Hana Průchová, Ph.D., učo 5216. Změněno: 19. 3. 2024 09:12.
Anotace
Překlad publikace holandských autorů Jana Verhaara a Iris Eshel, zabývající se řízením projektů v oblasti kulturních a kreativních odvětví. Akcentuje profesionální přístup k přípravě a realizaci projektů, vycházející z konceptu projektového řízení jakožto uživatelsky přívětivého a prakticky dobře aplikovatelného způsobu, jak organizaci projektů uchopit. Součástí publikace je řada praktických nástrojů (kontrolní seznamy, postupové plány, šablony) pro řízení eventů.
Anotace anglicky
Translation of a publication Project Management - A Professional Approach to Events by Dutch authors Jan Verhaar and Iris Eshel, dealing with project management in the cultural and creative industries. It emphasizes a professional approach to preparation and implementation of projects, based on the concept of project management as a user-friendly and practically applicable way to grasp the organization of projects. The publication includes a number of practical tools (checklists, flow charts, templates) for event management.
VytisknoutZobrazeno: 27. 4. 2024 16:24