BURIAN, Vladimír, Jan TRANTA a Jan BEČKA. Využití LED pásku s vysokým Ra (CRI) jako autonomního světelného zdroje pro divadelní představení. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Využití LED pásku s vysokým Ra (CRI) jako autonomního světelného zdroje pro divadelní představení
Název anglicky Using High Ra LED Strips Lights (CRI) As an Autonomous Light Source in Theater Performances
Autoři BURIAN, Vladimír (203 Česká republika, garant, domácí), Jan TRANTA (203 Česká republika, domácí) a Jan BEČKA (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 60403 Performing arts studies
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Divadelní fakulta
Klíčová slova anglicky lighting design; LED strips lights; theatre performance
Změnil Změnila: doc. MgA. Hana Průchová, Ph.D., učo 5216. Změněno: 17. 4. 2020 14:36.
Anotace
Závěrečný workshop výzkumného projektu zaměřeného na využití LED pásků s vysokým CRI jako autonomního světelného zdroje pro násvit divadelního představení, který se uskutečnil 18. 12. 2019 v prostorách Divadelní fakulty JAMU, prezentoval výsledky výzkumu dosažené řešitelským týmem. Účastníci z řad studentů, pedagogů a odborné veřejnosti působící v oblasti světelného designu se seznámili s možnostmi využití předmětné technologie v divadelním svícení a rovněž všemi výstupy z projektu (např. návrhem LED páskových osvětlovacích systémů a způsoby práce s nimi).
Anotace anglicky
The final workshop of the research project focused on using LED strips lights with high CRI as an autonomous light source for the stage performance presentation which took place at the Theatre Faculty on 18th December 2019 presented the research results achieved by the research team. Students, teachers and professionals working in the field of lighting design learned about the possibilities of using the technology in theatre lighting design as well as all the outputs of the project (eg. design of LED strips lighting systems and ways of working with them).
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 17:56