Průchod studiem

Elektronické potvrzení o studiu

V IS je k dispozici aplikace na generování elektronických potvrzení o studiu.
Potvrzení si můžete vygenerovat v
IS – Student – Během studia – Potvrzení o studiu


V případě, že studujete v navazujícím, či dalším studijním programu na JAMU, ujistěte se, že v pravém horním rohu máte vybráno správné studium.
Systém na základě Vašich studijních záznamů nabídne vystavení pro Vás vhodného typu potvrzení:
Aktivní studia: potvrzení o studiu
Absolvovaná studia: potvrzení o délce absolvovaného studia
V minulosti přerušená studia: Potvrzení o přerušení aktivního studia
Aktuálně přerušená studia: Potvrzení o přerušení neaktivního studia

Můžete si též nechat vystavit potvrzení za již uplynulé akademické roky.

Akademický rok

Potvrzení o aktivním studiu se generuje vždy pro v danou chvíli AKTUÁLNÍ akademický rok. Potvrzení o aktivním studiu  na další akademický rok tak půjde vygenerovat vždy až po začátku tohoto roku - typicky po 1.říjnu. Pokud toto potvrzení potřebujete dříve, kontaktujte emailem studijní oddělení, potvrzení Vám vygenerují podle stavu Vašeho zápisu do ak. roku v aplikaci dříve. Toto se netýká nastupujících studentů do 1. ročníků, těm je potvrzení do zahajujícího ak. roku nabízeno okamžitě po zápisu.


Klikněte na tlačítko "Vystavit potvrzení" nebo klikněte na již vystavená potvrzení.
V případě nového potvrzení dojde k znovunačtení stránky a objeví se informace o průběhu vystavování potvrzení.
Pečetění dokumentu chvíli trvá, jeden dokument je zapečetěn v průběhu přibližně 15 sekund, pokud je ve frontě na pečetění více dokumentů a hrozilo by, že vystavení potvrzení tak potrvá delší dobu, IS Vás bude informovat emailem o dokončení.

Potvrzení o studiu lze nechat vystavit nejvýše 1x za měsíc, všechna již jednou vystavená potvrzení jsou v této aplikaci studentovi vždy přístupná.
Po ukončení pečetění dokumentu se kliknutím na toto potvrzení dostanete na stránku s potvrzením, které si můžete stáhnout, vytisknout... U aktuálně platných potvrzení (aktuální datum je v rozsahu dat na které je potvrzení vystaveno) tato stránka zobrazuje i aktuální stav studia, u potvrzení, jejichž platnost již uplynula (aktuální datum je vyšší než rozsah dat na které je potvrzení vystaveno) se tato informace neposkytuje. odkaz na tuto stránku vede do neautentizované části ISu a odkaz tak můžete poskytnout třetí osobě aby si ověřila validitu potvrzení.