FAQ

Moje Úřadovna

Aplikace "Moje Úřadovna" nepředstavuje další odnož Úřadovny, či samostatnou jednotku, nezobrazuje žádné další dokumenty či spisy, které by jste neviděli podle postupů dosud uvedených. Představuje jen alternativní způsob, jak se ke spisům/dokumentům dostat.

Tato aplikace byla tvořena s cílem poskytnout do Úřadovny jednoduchý vstup pedagogům a studentům, kteří nepotřebují různé finesy Úřadovny tak, jak je potřebují především administrativní pracovníci.

Aplikace proto cílí především na jednoduchost a proto v ní není možné některé věci dotáhnout do detailu tak, jak to jde v "klasické" Úřadovně.

Jelikož aplikace sází na jednoduchost, je paradoxně opravdu těžké vytvořit z ní nějaký offline postup, nabízím tedy jen rychlý přehled funkcí:

Aplikaci "Moje Úřadovna" spustíte z Úřadovny:

Aplikace zobrazuje zhuštěný a zjednodušený pohled na přehled vašich agend a spisů.

Na hlavní stránce zobrazuje odznakové ikony které vás dovedou k seznamu spisů podle vašeho zařazení k nim a dokumentů, které máte předány

Odkaz "Agendy" zobrazí přehled Vašich agend, tedy agend na které máte práva a umožní vám zobrazit seznam spisů v nich a také v nich spis založit.

Odkaz "Spisy" zobrazí seznam vašich posledních spisů a umožní vám vstup do nich

Odkaz "Dokumenty" zobrazí seznam vašich posledních dokumentů a umožní vám vstup do nich

Odkaz "Podpisy" pak seznam dokumentů předaných vám k podpisu

Kliknutí na spis, či dokument, který pomocí Aplikace najdete vás dovede do rozhraní náhledu spisu

Kde je vložení úkonů prováděno pomocí tlačítek vlevo uprostřed.

Pomocí kliknutí na název spisu vedle razítka vlevo nahoře se dostanete do klasického pohledu na spis

Pomocí zakroužkovaného písmena I vpravo nahoře zobrazíte informace o spisu či dokumentu

Kliknutí na tlačítko úkonu, či na "Více" v informacích o spisu vás dostane do klasického pohledu na spis

Možnost Aplikace "Moje Úřadovna" je rozhodně velmi vítanou pomůckou zejména pro pedagogy a studenty, pracovníkům zabývajícím se více administrativními problémy či oběhem dokladů však bude více prospěšné zvládnout práci s "klasickou" Úřadovnou, neboť nabízí detailnější řízení procesů.