FAQ

Kde najdu svoje předměty?

Na své osobní stránce

V pravém horním rohu stránky v IS je napsáno Vaše jméno, klikněte na něj a dostanete se na svou Osobní stránku. Na ní pak zvolte kartu "Výuka". Zde je vypsán seznam Vašich předmětů v jednotlivých semestrech a u každého je napravo malý odkaz "Učitel". Po jeho rozkliknutí se zobrazí odkazy do jednotlivých aplikací - seznam studentů, poslání dopisu, známky, editace sylabu.... 

V rozcestníku "Učitel"

https://is.jamu.cz/auth/ucitel/ 

Dávejte pozor aby byla v pravém horním rohu vybrána správná fakulta a semestr.

V katalogu předmětů

https://is.jamu.cz/auth/predmety/katalog 

Popis této aplikace je umístěn přímo v ní, klikněte uvnitř aplikace na "Průvodce Katalogem předmětů"

Aplikace umožňuje velmi rozsáhlé filtrování a hromadnou práci s předměty. 

Katalog má nové vylepšené rozhraní s automatickým zobrazováním předmětů, které vyhovují zvoleným filtrům. Dohledávání předmětů je také rychlejší a nechybí podpora zobrazení na mobilních zařízeních.
Výběr předmětů se provádí podobně jako dříve. Předměty jednoduše vyberte kliknutím na jejich řádek, případně můžete použít hromadné označení.
Lišta s vybranými předměty je nyní stále při ruce v horní části obrazovky. Orientaci tak neztratíte ani při zvoleném zobrazení 100 předmětů na stránku.
Katalog umožňuje si uložit Vámi často používaná nastavení filtrů, abyste se k nim mohli snadno vracet. Nastavení filtru také můžete sdílet kolegům pomocí odkazu
Vyhledávací políčko nyní umí pracovat s kořeny slov a skloňováním a pokud není omezeno, tak vyhledává ve všech částech Informací o předmětu. Více o vyhledávání v Nápovědě.