HEGYIOVÁ, Aneta. Prezentace výsledků výzkumu "Divadlo a výchova jako cesta ke vzdělávání žáků se sluchovým postižením a dalšími vzdělávacími potřebami" a workshop. 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Prezentace výsledků výzkumu "Divadlo a výchova jako cesta ke vzdělávání žáků se sluchovým postižením a dalšími vzdělávacími potřebami" a workshop
Název anglicky Presentation of research results Education of Pupils with Special Education Needs through Drama Education" and workshop
Autoři HEGYIOVÁ, Aneta.
Vydání 2023.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace v oblasti umění
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Divadelní fakulta
Klíčová slova česky Deaf; divadlo; inscenace; tlumočník; dramatická výchova
Klíčová slova anglicky Neslyšící; Theatre; Theatre Play; interpreter; drama education
Změnil Změnila: Mgr. et Mgr. Pavla Musilová, učo 18711. Změněno: 16. 4. 2024 13:01.
Anotace
Prezentace výzkumu s workshopem pro studující 3. ročníku bakalářského studia oboru Divadlo a výchova pro Neslyšící na Divadelní fakultě JAMU. Studující byli seznámení s průběhem a výsledky výzkumného projektu a dále si prakticky vyzkoušeli některé praktické aktivity.
Anotace anglicky
Presentation of research with a workshop for students of the 3rd year of the Bachelor's degree in Theater and Education for the Deaf at the Theater Faculty of JAMU. The students were introduced to the progress and results of the research project and also tried out some practical activities.
VytisknoutZobrazeno: 3. 5. 2024 12:17