PRŮCHOVÁ, Hana, Kristýna BUSINSKÁ, Blanka CHLÁDKOVÁ a Petra VODIČKOVÁ. Sympozium SPOTLIGHT ON: Tvorba v regionech / Nahlédnutí regionální tvorby z perspektiv financování, prostorů, diváctva a reflexe. 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Sympozium SPOTLIGHT ON: Tvorba v regionech / Nahlédnutí regionální tvorby z perspektiv financování, prostorů, diváctva a reflexe
Název anglicky Symposium SPOTLIGHT ON: Cultural Production in the Regions / Insight into Regional Creation from The Perspectives of Funding, Spaces, Audience And Reflection
Autoři PRŮCHOVÁ, Hana, Kristýna BUSINSKÁ, Blanka CHLÁDKOVÁ a Petra VODIČKOVÁ.
Vydání 2023.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání konference
Obor 60400 6.4 Arts
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Divadelní fakulta
Klíčová slova česky kulturní management; kultura v regionech; kulturní a kreativní odvětví; symposium; spotlight on
Klíčová slova anglicky culture management; culture in regions; culture and creative sector; symposium; spotlight on
Štítky DF_VaVneRIV_2023
Změnil Změnila: doc. MgA. Hana Průchová, Ph.D., učo 5216. Změněno: 19. 3. 2024 08:26.
Anotace
Jednodenní sympozium zaměřené na umělecký management, konkrétně na aktuální témata související se situací a rozvojem umělecké tvorby v regionech z perspektivy financování, prostorů, diváctva a reflexe. Třetí ročník sympozia organizoval Ateliér divadelní produkce a jevištní technologie Divadelní fakulty JAMU v prostorách Industry v Brně, a to dne 30. 11. 2023. Sympozia se zúčastnili zástupci z akademické a profesní sféry z Česka, zabývající se kulturním managementem (2 keynotes speakers, 14 prezentujících/diskutujících, cca 40 účastníků).
Anotace anglicky
A one-day symposium focused on arts management, specifically on current topics related to the situation and development of artistic production in the regions from the perspective of funding, space, audience and reflection. The third edition of the symposium was organized by the Theatre Management and Stage Technology of the Theatre Faculty of JAMU in the premises of Industry in Brno on 30 November 2023. The symposium was attended by representatives from the academic and professional sphere from the Czech Republic, dealing with cultural management (2 keynote speakers, 14 presenters/discussants, about 40 participants).
VytisknoutZobrazeno: 28. 4. 2024 17:41