JEŽKOVÁ, Zuzana. Workshop na téma:Jak náš mozek sabotuje zavádění změn. KOGNITIVNÍ OMYLY: Znáte iracionální omyly, kterých se dopouští i Váš mozek? In NPI: ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ projektu Metodická podpora akčního plánování. 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Workshop na téma:Jak náš mozek sabotuje zavádění změn. KOGNITIVNÍ OMYLY: Znáte iracionální omyly, kterých se dopouští i Váš mozek?
Název anglicky Workshop on:How our brain sabotages the implementation of change. Cognitive fallacies: do you know the irrational fallacies that your brain commits?
Autoři JEŽKOVÁ, Zuzana.
Vydání NPI: ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ projektu Metodická podpora akčního plánování, 2023.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 50204 Business and management
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Hudební fakulta
Klíčová slova anglicky change management; brain
Změnil Změnila: Mgr. Zuzana Ježková, učo 19892. Změněno: 12. 3. 2024 19:31.
Anotace
Workshop o tom, co se děje v mozku manažerů při rozhodování i jakých klíčových omylů se dopouští: Jaké kognitivní klamy zkreslují naše rozhodování? Jak nám náš mozek znesnadňuje správně se rozhodnout? Poslouchat spíš intuici či rozum? V čem se jejich fungování liší?
Anotace anglicky
A workshop on what goes on in the brains of managers when making decisions and what key mistakes they make: What cognitive fallacies distort our decision making? How does our brain make it difficult for us to take the right decision? Do we listen more to intuition or rationality? How do they differ in how they work?
VytisknoutZobrazeno: 27. 4. 2024 13:28